De praktijk is per 1 januari 2020 overgenomen door Diëtistenpraktijk Food Factor.

Website: www.food-factor.nl

T: 06-12799188

E:

W: www.food-factor.nl

 

 

Hoe ik te werk ga ...

Tijdens het eerste intakeconsult dat gemiddeld 60 minuten zal duren zal ik informatie verzamelen en navragen over uw klachten, medische voorgeschiedenis, uw eetgewoonten en voedingspatroon, persoonlijke omstandigheden en doelstellingen. Na analyse van deze gegevens zullen er berekeningen worden uitgevoerd. Samen bekijken wij naar welk doel gestreefd gaat worden. Als dit doel duidelijk is, stel ik op basis van alle informatie een behandelplan op en u ontvangt een dieet- en/of voedingsadvies.

In de volgende gesprekken wordt u begeleidt bij het opvolgen van het advies in de praktijk. U krijgt suggesties hoe u uw eetgewoonten het beste kunt veranderen, vragen worden beantwoord en de resultaten gemeten. Ook worden er tips gegeven voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden. U kunt hierbij denken aan uit eten gaan, feestjes en op vakantie gaan.

Echte gezondheidswinst bereikt men pas door kritisch naar het eigen eet- en leefpatroon te kijken en door structurele veranderingen aan te willen brengen. Daarbij zijn uw motivatie en eigen inbreng erg belangrijk om tot de gewenste doelstellingen te komen.

Ieder mens is uniek, dus de behoefte aan informatie en begeleiding is dat ook. Het advies is altijd maatwerk. Begeleidingsduur en -frequentie zijn afhankelijk van uw wensen.

De behandeling wordt afgesloten met een evaluatie, waarin gekeken wordt of het doel gehaald is en of de behandeling naar wens is verlopen.