De praktijk is per 1 januari 2020 overgenomen door Diëtistenpraktijk Food Factor.

Website: www.food-factor.nl

T: 06-12799188

E:

W: www.food-factor.nl

 

 

Khadija KoraichiGoedendag

Mijn naam is Khadija Koraichi. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag. Omdat ik zelf als kind aan de zware kant was, is mijn interesse in voeding toen al begonnen. Vele jaren later heb ik van voeding mijn beroep gemaakt. Met veel plezier en genoegen begeleid en help ik u bij het behalen van persoonlijke doelen op gebied van voeding en leefstijl.

Kortom zet uw voeding in beweging!

“Wees de verandering die je zelf wilt zien”

 

Diëtist 

De titel diëtist is wettelijk beschermd en valt onder de wet BIG (de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). De titel diëtist is voorbehouden aan degene die met goed gevolg de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heeft afgerond.

Om de kwaliteit van het beroep diëtist te kunnen waarborgen, sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Inschrijving in dit register is alleen mogelijk als de diëtist aan bepaalde criteria voldoet. Zo moet de diëtist kunnen aantonen jaarlijks voldoende bijscholingen, cursussen en symposia te hebben bijgewoond. Dit biedt u als patiënt de zekerheid dat u profiteert van goede kwaliteit en up-to-date kennis.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en Diëtisten Coöperatie Nederland.